Ndërlidhjet

LONDËR


Një shkencëtar amerikan ka thënë se mjekët e ushtrisë së Shteteve të Bashkuara kanë bashkëpunuar me hetuesit lidhur me metodat që janë përdorur në burgun Abu Ghraib.
Në artikullin që e boton revista britanike 'Lancet', profesori Steven Miles nga Universiteti Minnesota, akuzon se personeli mjekësor ka ndihmuar në shpikjen e metodave abuzive të hetimit, i ka fshehur provat e keqtrajtimit dhe ka dështuar në raportimin e vdekjes së të burgosurve.
XS
SM
MD
LG