Ndërlidhjet

DARFUR


Autoritetet sudaneze kanë nënshkruar një marrëveshje me të cilën sigurojnë kthimin e më shumë se 1 milion banorëve të shpërngulur nga Darfuri, pas luftimeve në këtë pjesë. Kombet e Bashkuara e kanë kërcënuar me sanksione Sudanin nëse në një afat prej dy javësh nuk i ndërpren luftimet në këtë pjesë dhe rikthen banorët në shtëpitë e tyre.
XS
SM
MD
LG