Ndërlidhjet

TOKIO


Japonia do t'i jap Kinës 2 miliardë e 800 milionë dollarë për t'i shkatërruar armët kimike, që ushtarët e saj i kanë lënë pas tërheqjes në Luftën e Dytë Botërore. Besohet që në Kinë janë më shumë se 700 mijë bomba dhe granata me mbushje kimike.
XS
SM
MD
LG