Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në Kosovë po qëndron Michael Hultzel, Këshilltar i Lartë për Politikë të Jashtme i senatorit amerikan Joseph Biden. z.Hultzel ka takuar presidentin e Kosovës Ibrahim Rugova si dhe kryeministrin Bajram Rexhepi. Diplomati amerikan pas takimeve tha se "pavarsisht rezultateve të zgjedhjeve presidenciale në Shtetet e Bashkuara, angazhimi ynë në Kosovë do të vazhdojë. E ardhmja e Kosovës është brenda Bashkimit Evropian, ndërsa SHBA-të do të luajnë një rol të rëndësishëm në këtë proces", tha Michael Hultzel.
XS
SM
MD
LG