Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

SHKUP


Ministri i Drejtësisë, Ixhet Mehmeti ka bërë të ditur se nënshkrimet e grumbulluara nesër do t'i dorëzohen iniciatorit për mbajtjen e referendumit, Kongresit Botërorë Maqedonas, dhe më pas do të rrjedhë prodedura parlamentare për caktimin e datës së mbajtjes së tij. Ndërkohë, Mehmeti ka konfirmuar se nëse dorëzohet iniciativa për referendum të shqipëtarëve atëherë Ministria e Drejtësisë do të sigurojë kushte për mbledhjen e nënshkrimeve.
XS
SM
MD
LG