Ndërlidhjet

BAGDAD


Udhëheqësi i NATO-s për Irakun tha se "trupat e aleancës do të qëndrojnë në këtë vend për një të ardhme të afërt dhe se operacionet deri në shtator do të mund të zgjerohen.
Gjenerali holandez Carel Hilderink tha se " NATO ndodhet në mision afatgjatë në Irak për ofrimin e këshillave dhe konsultimeve me ushtrinë irakiane".
XS
SM
MD
LG