Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Ekspertët thonë se masat e Kombeve të Bashkuara për gjymtimin e Al-Kaidës kanë patur fare pak ndikim në kërcënimin nga terrorizmi dhe duhet të ashpërsohen edhe më shumë.
Në raportin e ekspertëve, që e mbikqyrin zbatimin e sanksioneve të Kombeve të Bashkuara kundër Al-Kaidës dhe Talibanëve, thuhet se asnjë shtet, asnjëherë nuk ka raportuar për bllokimin e armëve apo ndalimin e dikujt që gjendet në listën e Kombeve të Bashkuara për ndërlidhje me rrjetin Al-Kaida.
XS
SM
MD
LG