Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencitë e Kombeve të Bashkuara njoftuan se mbi një miliardë njerëz në botë pijnë ujë të pasigurtë, ndërsa 2 miliardë e 600 milionë njerëz, apo 40% e njerëzimit, nuk kanë qasje në mjetet elementare higjienike.
Organitata Botërore e Shëndetësisë dhe UNICEF-i thanë se nga sëmundjet e ujit të papastërt dhe higjiena e dobët, më të rrezikuarit janë fëmijët.
XS
SM
MD
LG