Ndërlidhjet

VARSHAVË


Mijëra polakë kanë mbajtur zi për fituesin e çmimit Nobel, Cesllav Millosh, i cili është varrosur të premten pranë heronjve kombëtarë polakë.
Qytetarët polakë nuk kanë marrë parasysh kundërshtimet e një grupi të vogël shkrimtarësh të djathtë që kundërshtonin vendosjen e trupit të Cesllav Milloshit në vazrrezat e heronjve.
Cesllav Millosh njihet si poet si dhe për librin e tij me esse, "Mendja e robëruar".
XS
SM
MD
LG