Ndërlidhjet

UASHINGTON


Nxehja globale veçanërisht në Amerikën e Veriut që nga viti 1950 ka shumë gjasa që të jetë shkaktuar nga vetë njeriu, është ky përfundimi i një raporti të shkencëtarëve amerikanë. Këto rezultate kundërshtojnë qëndrimin e Shtëpisë së Bardhë, e cila ka dekaluar se nuk ka prova se industria dhe aktivitete të tjera kanë ndikuar në ngrohjen globale.
XS
SM
MD
LG