Ndërlidhjet

HAGË


Ish presidenti jugosllavë Sllobodan Millosheviq i akuzuar për gjenocid në Bosnje e Hercegovinë si dhe për krime kundër njerzimit në Kroaci dhe Kosovë, do të fillojë të martën të paraqes mbrojtjen e tij para tribunalit Ndërkombëtarë të Hagës, që do të zgjasë 150 ditë. Mbrojtja fillon gjashtë muaj pasi që prokuroria ka përfunduar paraqitjen e dëshmive kundër tij.
XS
SM
MD
LG