Ndërlidhjet

PRISHTINË


Komandanti i gjertanishëm i forcave paqëruajtëse në Kosovë, gjenerali gjerman Holger Kamerhoff, sot ia dorëzon detyrën gjeneralit francez Yves de Kermabon.
Në ceremoninë e rastit, pritet të marrin pjesë komandanti i NATO-s për Evropën, gjenerali amerikan James Jones, komandanti i përgjithshëm i krahut jugor të NATO-s, admirali amerikan Gregory Johnson, ministreja e Mbrojtjes e Francës Michelle Alliot-Marie, ministri i Mbrojtjes i Maqedonisë Vllado Buçkovski, si dhe përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës.
XS
SM
MD
LG