Ndërlidhjet

PRISHTINË


Grupi Kontakt Plus u ka bërë thirrje serbëve të Kosovës që të marrin pjesë në zgjedhjet e 23 tetorit për parlamentin e Kosovës, ndërkohë që është vlerësuar se është arritur një përparim i vlefshëm në përmbushjen e standardeve dhe në rindërtimin e objekteve të dëmtuara gjatë trazirave të marsit. Ata njëherësh bënë thirrje që
zgjedhjet e vjeshtës të jenë të lira dhe gjithpërfshirëse.
"Serbia nuk mund të imponojë planin e vetë të decentralizimit për Kosovën", tha pas takimit të përfaqësuesve të GKP-së me liderët kosovarë, kryetari i Kosovës Ibrahim Rugova.
XS
SM
MD
LG