Ndërlidhjet

PRISHTINË


Shkaku i sqarimit të të gjitha aspekteve ligjore të procesit të tenderimit, sot është shtyer për dy javë nënshkrimi i licencës ndërmjet Mobikosit dhe Autoritetit Rregullator të Telekomunikacionit. Përfaqësues të Mobitelit slloven janë dakroduar me shtyerjen, por kanë paralajmruar se nëse edhe pas 14 ditësh marrëveshja nuk nënshkruhet, atëherë interesat e tyre do t'i mbrojnë përmes rrugëve ligjore.
XS
SM
MD
LG