Ndërlidhjet

NJU DELHI


Kafsha më e shenjtë e Indisë së shpejti mund të përfundojë në burg, pasi kryeministri i shtetit Madhya Pradesh, ka urdhëruar arrestimin e të gjitha lopëve endacake.
Lopët që bredhin rrugëve janë problem në qytetet e Indisë, dhe shpesh herë e rrezikojnë trafikun, ndërsa Hindusët i konsiderojnë të shenjta dhe i adhurojnë.
XS
SM
MD
LG