Ndërlidhjet

PARIS


Ministri francez i Punëve të Jashtme, Mishel Barnije, ka sinjalizuar mundësinë e lirimit të dy gazetarëve francezë që tash sa ditë mbahen të rrëmyber në Irak. Mësohet se në operacionin e lirimit të gazetarëve francez janë anagzhuar edhe shërbimet e fshehta të këtij vendi.
Dy gazetarët francezë, Kristijan Sheno dhe Zhorzh Malbrun, janë rrëmbyer më 20 Gusht nga grupi i quajtur "Ushtria Islamike në Irak", që autoriteteve franceze për lirimin e tyre u kishte kërkuar heqjen e ligjit për ndalimin e mbajtjes së shamive në shkollat publike.
XS
SM
MD
LG