Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Komandanti i KFOR-it, Yves de Kermabon, tha se qëllimi kryesor i këtij misioni paqeruajtës ndërkombëtar, që udhëhiqet nga NATO-ja, është implementimi i paqes dhe bashkëpunimi i drejtëpërdrejtë për të ardhmen e Kosovës. Këto komente gjenerali francez, Kermabon i bëri pas takimit që kishte me kryeminsitrin e Kosovës, Bajram Rexhepi. Zoti Rexhepi tha se "dëshiron që gjatë mandatit të gjeneralit Kermabon të mos ketë tensione me dhunë, në mënyrë që të mos ketë nevojë të reagohet me force". Ai mëtutje tha se "duhet angazhim i të gjithëve, me qëllim që të krijohet një ambient i qetë, për të pasur zgjedhje të lira dhe demokratike".
XS
SM
MD
LG