Ndërlidhjet

PRISHTINË


Ministri i jashtëm francez, Michel Barnier ka thënë sot në Prishtinë se "shqiptarët duhet ta shqyrtojnë decentralizimin, ndërsa serbët duhet të marrin pjesë në proceset politike në Kosovë". Gjatë qëndrimit të tij në Prishtinë, zoti Barnier është takuar me zyrtarët më të lartë ndërkombëtarë dhe vendës. Ai ka pasur takime edhe me liderët e partive politike në Kosovë. Ministri i jashtëm francez, poashtu, ka thënë se "çfarëdo që të jetë statusi i ardhshëm i Kosovës, duhet të kihet parasysh stabiliteti në rajon dhe pozita e minoriteteve".
XS
SM
MD
LG