Ndërlidhjet

BAGDAD


Së paku 20 veta janë vrarë në luftimet e sotme në Bagdad prej nga forcat amerikane kanë granatuar pozicionet e kryengritësve në Fallujah. Sipas zyrtarëve të Ministrisë së Shëndetësisë gjatë ditës u vranë së paku 20 irakien, ndërkohë që bëhet e ditur edhe vrasja e një ushtari amerikan.
Nga ana tjetër një grup i armatosur kanë rrethuar sot një ndërtesë në qendër të Bagdadit që shfrytëzohej nga një organizatë italiane, duke rrëmbyer 2 femra italiane dhe dhe dy punëtorë irakien.
XS
SM
MD
LG