Ndërlidhjet

ROMË


Pas një takimi me kryeministrin Silvio Berlusconi, opozita italiane ka përsëritur kundërshtimin e për praninë e forcave italiane në Irak, por ka kumtuar se tash çështje parësore është siguria e jetës së dy femrave italiane, që janë zënë peng nga rrëmbyes në Bagdad. Simona Pari dhe Simona Torretta, të dyja 29 vjeçare, që kanë punuar për një organizatë joqeveritare italiane në Bagdad, janë rrëmbyer dje.
XS
SM
MD
LG