Ndërlidhjet

TIRANË


Presidenti i Kosovës Ibrahim Rugova në ditën e dytë të vizitës së tij në Shqipëri sot takohet me kryetarin e Partisë Demokratike Salih Berisha, pastaj me trashëgimtarin e fronit mbretëror Leka Zogu si dhe me përfaqësues të tjerë të spektrit politik shqipëtarë. Akademikët shqipëtarë të Universitet të Tiranës ndërkaq do ta nderojnë sot presidentin Rugova me çmimin "Honoris Causa".
XS
SM
MD
LG