Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

JANJEVË


Shefi i UNMIK-ut Soren Jessen-Petersen tha se me letrën e tij dërguar kryeministrit të Serbisë Vojisllav Koshtunica, ka dashur ta bindë atë se autoritetet ndërkombëtare dhe vendore në Kosovë po punojnë për decentralizimin, për të krijuar kushte më të mira për jetë.
"Nuk kam marrë përgjigje, por ky nuk ishte qëllimi i letrës. Desha vetëm t'ia bëj me dije Koshtunicës se UNMIK-u dhe KFOR-i do të bëjnë çmos për të krijuar një ambient të sigurtë në Kosovë", tha Petersen gjatë një vizite në Janjevë.
Kryeadministratori i Kosovës gjithashtu tha se UNMIK-u dëshiron që serbët të jenë pjesë e dialogut dhe e procesit politik.
XS
SM
MD
LG