Ndërlidhjet

STAMBOLL


Nëntë persona u paraqitën para gjykatës turke, të akuzuar për pjesëmarrje në shpërthimet e vitit të kaluar në Konsullatën britanike dhe dy sinagogat e Stambollit, që lanë 61 të vrarë.
Ndër të akuzuarit është edhe Adnan Ersoz, që akuzohet për disa takime me Abu Hafs al-Masri, bashkëpunëtorin e ngushtë të Osama bin Ladenit.
XS
SM
MD
LG