Ndërlidhjet

BERNË


Autoritetet e Zvicrës kanë kumtuar sot se kanë kompletuar një listë të zezë të individëve dhe të organizatave që janë të lidhura me al-Kaidën ose me talibanët. Sipas Departamentit Federal të Ekonomisë, në këtë listë gjenden edhe 6 degët e organizatës Al-Hamarain, me seli në Afganistan, në Bosnjë, në Shqipëri, në Bangladesh, në Ethiopi dhe në Holandë. Këto organizata ballafaqohen me sanksione financiare nga autoritetet e Zvicrës.
XS
SM
MD
LG