Ndërlidhjet

PODGORICË


Policia e Malit të Zi ka arrestuar një person i cili ka përvetësuar mijëra dollarë nga hotelet dhe bizneset e ndryshme, duke u prezantuar si Ministër i Turizmit.
Savo Zurovac akuzohet për mashtrimin e pronarëve të hoteleve, të cilëve përmes telefonit u kishte kërkuar para për shërimin e një kushëriri të sëmurë, ndërsa u kishte thënë se paratë do të kthehen nga Ministra e Turizmit.
Zurovac më parë ka qenë i arrestuar sepse është prezentuar si i dërguar i Malit të Zi për tregti në Bosnje.
XS
SM
MD
LG