Ndërlidhjet

LONDËR


Autoritetet britanike kanë ndërmarrë hetime për të parë se në ç'mënyrë 5 protestues kishin hyrë në sallën e parlamentit.
Spikeri i parlamentit Michael Martin tha se personat me siguri kishin shfrytëzuar ndonjë letër të falsifikuar për të hyrë brenda dhe protestuar kundër propozim ligjit që ndalon gjetinë e dhelprave.
Pasi të paftuarit u arrestuan, ligji në fjalë u miratua.
XS
SM
MD
LG