Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

BEOGRAD


Kryeministri i Serbisë Vojisllav Koshtunica deklaroi se rastet e ardhshme të krimeve të luftës, do të duhej të gjykoheshin në Serbi. Ai shtoi se bashkëpunimi i Serbisë me Tribunalin e Hagës ka qenë më se i kënaqshëm dhe se Serbia mund të drejtojë gjykimet për krime të luftës sikurse që bënë edhe Kroacia.
Serbia tashmë po ballafaqohet me presion ndërkombëtarë për ti dorëzuar Tribunalit Ndërkombëtarë të Hagës ish gjeneralin serb të Bosnjes Ratko Mlladiq.
XS
SM
MD
LG