Ndërlidhjet

SHKUP


Qeveria e Maqedonisë e mbijetoi votëbesimin, e inicuar nga ligjvënësit e opozitës, të cilët e akuzuan kryeministrin Hari Kostov dhe kabinetin e tij për menaxhimin e dobët të ekonomisë.
Për mocionin e inicuar nga VMRO-DPMNE dhe Partia Demokratike Shqiptare, votuan vetëm 22 nga 89 deputetët.
Opozita tha se arsyeja e dytë kryesore për mocionin ishte ligji kontraverz i decentralizimit.
XS
SM
MD
LG