Ndërlidhjet

PRISHTINË


Pas punës një vjeçare rreth përpilimit të Kontratës Kolektive, Qeveria e Kosovës, Bashkimi i Sindikatave të Pavarura dhe Oda Ekomomike e Kosovës, sot në mënyrë solemne kanë nënshkruar këtë akt. Nëshkrimi i kontratës kolektive është një akt juridik formal, i cili rregullon raportet mes punëdhënësit dhe punëmarrësit. Kryeministri Bajram Rexhepi nënshkrimin e kësaj kontrate e ka vlerësuar si moment shumë të rendësishëm, por ai ka kërkuarr që kontrata e nënshkruar të respketohet dhe të zbatohet në të gjitha institucionet e Kosovës.
XS
SM
MD
LG