Ndërlidhjet

BERLIN


Sipas një studimi "çdo e treta femër në Gjermani, së paku një herë ka qenë viktimë e dhunës".
Studimi me titull "Raste nga jeta, siguria dhe shëndeti i gruas në Gjermani", ka zbuluar se tek femrat emigrante, sidomos turket apo femrat nga Evropa Lindore, shifrat e dhunës janë më të larta se sa tek gjermanet.
XS
SM
MD
LG