Ndërlidhjet

NJU JORK


Në kuadër të aktiviteteve të Asamblesë së Përgjithshme të Kombeve të Bashkuara, mbrëmë vonë u zhvillua një debat lidhur me ndikimin e globalizimit dhe për mënyrat e financimit të luftës kundër varfërisë. Në ketë aspekt, presidenti i Brazilit, Lula da Silva dhe ai i Francës, Jacques Chirac, kërkuan që përfaqësuesit e afro 110 vendeve ta mbështesin një deklaratë të re për luftimin e varfërisë dhe të urisë dhe për shtimin e fondeve për zhvillim.
XS
SM
MD
LG