Ndërlidhjet

PRISHTINË


Fushata parazgjedhore në Kosovë do të fillojë nga dita e nesërme dhe jo nga 23 shtatori, siç ishte vendosur më herët, ka kumtuar sonte shefi i UNMIK-ut Soren Jessen Petersen.
"Këto mund të jenë zgjedhjet më të rëndësishme të Kosovës deri më tani", thuhet në letrën përgëzuese për hapjen e fushatës nga ana e Petersenit. Kuvendi dhe Qeveria e ardshme do ta udhëheqin Kosovën drejt shqyrtimit të zbatimit të standardeve në mesin e vitit 2005, dhe po qe se rezultatet e shqyrtimit janë pozitive, ateherë rruga e bisedimeve për zgjidhjen e statusit të ardhshëm të Kosovës do të jetë e hapur", shkruan Petersen.
XS
SM
MD
LG