Ndërlidhjet

BUDAPEST


Parlamenti Evropian do të formojë një komision i cili do të shqyrëtojë situatën në Vojvodinë, ka njoftuar sot i përfaqësuesi i Hungarisë në Parlamentin Evropian Gjula Hegji, për të shtuar se përbërja e komisionit dhe çështje të tjera teknike do të publikohen javën e ardshme. Ky komision do të përgadisë një raport për gjendjen dhe të drejtat e pakicave në Vojvodinë të cilën do ta vizitojnë në tetor.
XS
SM
MD
LG