Ndërlidhjet

MOSKË


Presidenti rus Vladimir Putin ka deklaruar sot se Rusia do të mbetet në rrugën e demokracisë dhe ekonomisë ës tregut.
Putin u ka thënë përfaqësuesve të mediave ndërkombëtare në Moskë se Rusia do të luftojë terrorizmin gjithnjë duke iu përmbajtur Kushtetutës dhe Ligjit, për të shtuar:
"Liria e shtypit është një nga thenelet e demokracisë sonë dhe garancë e pavarësisë së zhvillimit demokratik të vendit".
Këto komente të Putinit kanë pasuar kritikat që i janë bërë në vend dhe jasht propozimit të tij për të forcuar pushtetin qendror pas sulmeve të fundit terroriste.
XS
SM
MD
LG