Ndërlidhjet

Lajm i jashtëzakonshëm

PRISHTINË


Përfaqësuesit e serbëve të Kosovës nuk kanë vendosur ende nëse do të marrin pjesë në takimin e Vjenës, ku në organizim të Zyrës Amerikanë në Prishtinë, do të takohen ekspertë nga Prishtina dhe Beogradi, për të diskutuar planin për reformën e pushtetit lokalë në Kosovë.
"Është ky një takim teknik nga i cili nuk presim shumë",tha për radion 'Evorpa e Lirë', anëtari i Kryesisë së Kuvendit, Oliver Ivanoviç, i cili ka shtuar se deri më 1 tetor serbët do të vendosin nëse do të marrin pjesë në zgjedhjet e 23 tetorit, ashtu siç ka rekomanduar Grupi i Kontaktit.
XS
SM
MD
LG