Ndërlidhjet

BIRMENSDORF


Shkencëtarët zviceranë thanë se kanë zbuluar këpurdhën më të madhe në Evropë.
Instituti Federal për Pyjet tha se këpurdha ishte zbuluar nën parkun kombëtar Engadine, në Alpet lindore.
Instituti tha se këpurdha shtrihet në 35 hektarë, dhe besohet të jetë rreth 1.000 vjet e vjetër.
Këpurdha më e madhe e zbuluar deri më sot, u gjet në shtetin federal amerikan Oregon, dhe kishte madhësinë prej 890 hektarësh.
XS
SM
MD
LG