Ndërlidhjet

ROMË


"Lufta ndaj terrorizmit do të fitohet vetëm nëse bota islame hedh poshtë ekstremizmin dhe nëse bota perendimore i zgjedh problemet e veta politike me vendet myslimane", tha presidenti pakistanez Pervez Musharaf në Romë, në ditën e parë të vizitës së tij tre ditëshe në Itali. Musharaf tha se bota myslimane pret nga perendimi, veçanarisht nga vendet e Bashkimit Evropian dhe Shtetet e Bashkuara që ti përfshijë ata në debatet që kanë të bëjnë me zgjidhjen e problemeve të ndryshme politike.
XS
SM
MD
LG