Ndërlidhjet

SHKUP


Sot në Shkup është themeluar Senati i Universitetit të Tetovës.
Me themelimin e këtij organi, prej ditës së sotme Universiteti i Tetovës zyrtarisht fillojë të funksionojë si Universiteti i tretë shtetërorë në Maqedoni.
Senati përbëhet nga 13 anëtarë, kurse kryetari i Senatit është zgjedhur Lufti Istrefi doktor i shkencave fizike dhe ligjërues i rregullt në Universitetin e Prishtinës.
XS
SM
MD
LG