Ndërlidhjet

SHKUP


Një gjyq në Maqedoni ka dënuar me gjithsejt 92 vjet burgim 10 shqiptarë, pjesëtarë të Armatës Kombëtare Shqiptare, që ishin akuzuar për rrëmbim dhe torurim të civilëve, ka thënë avokati i tyre, Numan Limani. Të gjithë të akuzuarit në gjyq deklaruan se nuk janë fajtorë. Avokati Limani ka thënë se ata do të ankohen në gjykatën me të lartë.
Nga administrata e Kombeve të Bashkuara në Kosovë, Armata Kombëtare Shqiptare ishte shpallur organizatë terroriste.
XS
SM
MD
LG