Ndërlidhjet

BEOGRAD


Një gjyq në Beograd ka dhënë fletarreste për katër oficerë të lartë të polcisë dhe të armatës serbe, që nga gjykata e Hagës janë të akuzuar për krime të luftës të kryera në Kosovë, ka konfirmuar gjyqtari Milan Dilpariq. Është thënë se këto fletarreste i janë dërguar Minsitrisë së Brendshme të Serbisë dhe kanë të bëjnë me gjeneralët e policisë, Sreten Llukiq dhe Vllastimir Gjorgjeviq dhe me gjeneralët e ushtrisë, Vlladimir Llazareviq dhe Nebojsha Pavkoviq.
XS
SM
MD
LG