Ndërlidhjet

SHKUP


Kryetari i Komisionit Evropian Romano Prodi, sot i ka dorëzuar kryeministrit Hari Kostov pyetësorin për anëtarësimin e Maqedonisë në Bashkimin Evropian.
"Ky është hap i parë, dhe në këtë drejtim është i rëndësishëm, por kjo nuk don të thotë se negociatat për anëtarësim duhet të merren si të gatshme", ka thënë Prodi.
XS
SM
MD
LG