Ndërlidhjet

SHKUP


Kryetari i Komisionit Evropian Romano Prodi, sot i ka dorëzuar kryeministrit Hari Kostov pyetëosrin për anëtarësimin e Maqedonisë në Bashkimin Evropian.
"Ky është hapi i parë, dhe në këtë drejtim është i rëndësishëm, por kjo nuk do të thotë se negociatat për anëtarësim duhet të merren si të gatshme", ka thënë Romano Prodi.
XS
SM
MD
LG