Ndërlidhjet

ZAGREB


Kroacia, Maqedonia dhe Shqipëria kanë filluar disa ushtrime të përbashkëta ushtarake në afërsi të Slunjit në Kroaci. Ushtrimi i quajtur "Mburoja e Adriatikut", do të zgjasë dy javë.
Zagrebi, Shkupi dhe Tirana janë nënshkruese të kartës së Adriatikut, në të cilën, Uashingtoni është zotuar se do t'ju ndihmojë këtyre tri vendeve Ballkanike në përpjekjet e tyre për të përmbushur kushtet me qëllim të anëtarsimit në NATO.
XS
SM
MD
LG