Ndërlidhjet

IOVA


Kanidati demokratë Jonh Kerry e lavdëroi ish administratorin amerikan në Irak Poll Bremer, për deklaratën me të cilën ai pranoi gabimet e Shteteve të Bashkuara në Irak. Në këtë aspekt, senatori Kerry kërkoi nga presidenti George Bush ta pranojë të vërtetën. Bremer, mbrëmë mes tjerash deklaroi se "Shtetet e Bashkuara asnjëherë nuk kanë patur trupa të mjaftueshme në Irak".
Senatori Kerry në fjalimin e tij para përkrahësve në Iova të SHBA-ve tha që shpreson se në debatin e sontëm ndërmjet Dick Cheney dhe John Eduards, Cheney do ti pranojë këto gabime dhe do të marrë përgjegjësi për to.
XS
SM
MD
LG