Ndërlidhjet

VATIKAN


Komunizmi ishte një e keqe e nevojshme që zoti e lejoi në shekullin e 20-të në mënyrë që të nxirrte në pah mundësitë që krijoheshin pas rënies së tij, shkruan në librin e tij "Kujtesa dhe identiteti" Papa Gjon Pali i Dytë. Papa Gjon Pali i Dytë ka kaluar një pjesë të jetës së vet nën regjimin komunist, në Poloni, vendi i tij i lindjes.
XS
SM
MD
LG