Ndërlidhjet

SHKUP


Përfaqësuesit e Bashkimit Evropian dhe të Shqipërisë, Maqedonisë, Bosnjë-Hercegovinës dhe Serbisë e Malit të Zi, vende që synojnë anëtarësimin në Bashkimin Evropian, kanë nisur në Shkup një projekt shumëpalësh që ka për qëllim përmirësimin e sistemit të drejtësisë në këto vende.
Komisioni Evropian ka ofruar 6.75 milionë dollarë për projektin në fjalë.
XS
SM
MD
LG