Ndërlidhjet

SHKUP


"Shtetet e Bashkuara do t'i mbështesin përpjekjet e qeverisë për t'u anëtarsuar në NATO", ka deklaruar në Shkup sekretari amerikan i Mbrojtjes Donald Rumsfeld, duke shtuar se suksesi në këtë drejtim do të varet nga zbatimi i Marrëveshjes Kornizë.
Rumsfeld gjithashtu ka vlerësuar lartë rolin e Maqedonisë në luftën kundër terrorizmit, ndërsa ka thënë se Shtetet e Bashkuara janë të kënaqura me gjendjen në rajon, në veçanti në Kosovë dhe Bosnje.
Zoti Rumsfeld këto komente i ka bërë pas nënshkrimit të marrëveshjes me Maqedoninë për mos-përhapjen e armëve për shkatërrim në masë.
(Më gjerësisht në rubrikën Aktuale).
XS
SM
MD
LG