Ndërlidhjet

PEKIN


"Mënyra më e mirë për ta luftuar terrorizmin është bashkëpunimi ndërmjet shteteve", tha sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara Kofi Annan gjatë qëndrimit në Pekin.
"Stabiliteti në Irak është në interesin e secilit. Komuniteti ndërkombëtar duhet të bashkohet duke punuar me fqinjët dhe vet irakienët me qëllim që ta
stabilizojnë këtë vend", tha Annan.
XS
SM
MD
LG