Ndërlidhjet

BRUKSEL


Komisioni Evropian deklaroi se "sërish do ta marrë parasysh Serbinë dhe Malin e Zi për anëtarsim të mundshëm në Bashkimin Evropian".
Vendimi vijoi pas marrëveshjes për qasje të dyfishtë në negociatat, në të cilat Bashkimi Evropian do ti trajtojë ndaras Serbinë dhe Malin e Zi.
XS
SM
MD
LG