Ndërlidhjet

BAGDAD


"Nëse inspektorët e Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Bërthamore duan të kontrollojnë në Irak për armët e shkatërrimit në masë dhe pajisjet e munguara mund ti vazhdojnë ato pa problem", tha ministri irakien për Shkencë dhe Teknologji Rashad Omar.
Këto komente erdhën pas shqetësimeve të Agjencisë për Energji Bërthamore, se kanë humbur paisje bërthamore në Irak.
XS
SM
MD
LG